Evenementencommissie

 

De Evenementencommissie van sv Concordia-Wehl organiseert elk jaar het Snerttoernooi, Indoor-Out-toernooi en voorheen de Concordia-Cup. Het snerttoernooi is alleen voor leden van Concordia. De twee andere toernooien zijn toegankelijk voor iedereen.

 

 

Snertoernooi

 

Het Snerttoernooi wordt georganiseerd voor de senioren en A-junioren van Concordia-Wehl. Het toernooi vindt plaats op 6 januari 2013. Aansluitend wordt in de kantine de nieuwjaarsreceptie gehouden. Iedere deelnemer krijgt dan een beker met snert. Het toernooi is bedoeld om de binding tussen de verschillende teams binnen Concordia te versterken.

 

 

Indoor-Out-toernooi

 

Tijdens het Indoor-Out-toernooi wordt er op het veld gevoetbald met zaalvoetbalregels en spelen de deelnemende teams dus op een klein veld. Dit toernooi vindt plaats op 9 juni 2013. Iedereen mag meedoen, van jong tot oud, van voetballer tot niet-voetballer. Je hoeft derhalve niet perse lid te zijn van Concordia. Het Indoor-Out-toernooi wordt al georganiseerd sinds 1986.

 

 

Recente winnaars Indoor-Out-toernooi

 

 

 

Concordia Cup

 

In 2012 heeft de Evenementencommissie SV Concordia Wehl besloten om te stoppen met de Concordia cup. Dit in verband met geringe belangstelling. De Concordia-cup werd meestal begin augustus georganiseerd en er werd gewoon veldvoetbal gespeeld. De editie van 2011 werd eerder al afgelast.`

 

Boven vlnr.: Wim Pollmann, Bennie Janssen
Onder vlnr.: Jaap Verhagen, Herman Steman en Jos Reulink