Organisatie van Concordia-jeugdtoernooi

 

Ieder jaar in mei/juni organiseert Concordia-Wehl een internationaal jeugdtoernooi. Om te zorgen dat deze dagen alles in goede banen wordt geleid is er een jeugdtoernooicommissie opgericht. Naast de jeugdtoernooicommissie zijn er op de toernooidagen een groot aantal vrijwilligers actief.

 

Grootste van Nederland

 

Ruim tweehonderd teams nemen ieder jaar deel aan het toernooi. Uit eigen onderzoek is gebleken dat er nergens in Nederland een toernooi wordt georganiseerd met zoveel deelnemende teams op Sportpark de Grindslag alsbij ToernooiCW’. Dit betekend dat SV Concordia het grootste jeugdtoernooi van Nederland organiseert.

 

Jeugdtoernooi Concordia-W heeft ook een eigen Facebook- en Twitter-pagina. Bekijk ook eens toernooicw.nl voor meer informatie. Verder beschikken we ook over een eigen QR-code.

 

 

Sponsoren

 

Autoservice Evers is al jarenlang een trouwe sponsor van het jeugdtoernooi. Per 01 januari 2012 zijn zij gevestigd op een nieuwe locatie:

 

Bedrijvenpark A18 Martinuslaan 1a 7031 HX Wehl (Gem. Doetinchem)
Telefoon: 0314 684421
E-mail: info@eversauto.nl

 

 

Vlnr.: Rob Linnenbank, Geert Vriezen, Yorun Woltering, Paulien Hebing, Jaap Verhagen, Ruben Wijnands, Benito Kraayvanger, René Verheij en Bennie Janssen

 

 

Meer informatie?

 

Neem dan contact op met:


Rob Linnenbank
E-mail: jeugdtoernooiCW@live.nl

Ruben Wijnands
E-mail: jeugdtoernooiCW@live.nl