Vrienden Club Concordia

 
 

Medio mei 2012 is Vrienden Club Concordia opgericht. Vrienden Club Concordia zal de initiatieven met betrekking tot de ontwikkeling van Concordia-Wehl (financieel) ondersteunen en volledig in dienst van de club functioneren.

 

Als lid van Vrienden Club Concordia heeft u jaarlijks een stem in deze ondersteuning. Tijdens een jaarlijkse ledenbijeenkomst worden gezamenlijk doelen gesteld, die in de daaropvolgende jaren in de praktijk worden gebracht.

 
 

Iedereen lid

 

Voor alle mensen die Concordia een warm hart toe dragen is er de mogelijkheid om lid te worden van Vrienden Club Concordia. Iedereen kan lid worden. U hoeft dus geen lid van Concordia te zijn.

 

U kunt kiezen om individueel of met uw gezin lid te worden van Vrienden Club Concordia. Als individu betaalt u het jaarlijkse lidmaatschap van € 15,- en als gezin slechts € 25,-. Personen tot zestien jaar kunnen lid worden via een gezinslidmaatschap of met goedkeuring van de ouders. Vanaf zestien jaar is een persoonlijk lidmaatschap mogelijk.

 
 

Wat kunnen Vrienden en Vriendinnen verwachten?

 

  • Naamsvermelding bij Vrienden Club Concordia
  • Eén kop koffie gratis in de rust van de thuiswedstrijden van het eerste elftal van Concordia
  • 15 % korting op merchandise van Concordia-Wehl
  • Jaarlijkse ledenbijeenkomst (onder andere stemming over de jaarlijkse financiële ondersteuning)

 
 
Hoe kunt u lid worden van de Vrienden Club Concordia?

 

Download aanmeldformulier
 
Vul uw gegevens in op het aanmeldformulier. Deze is te downloaden via www.concordia-wehl.nl. U kunt het formulier versturen ter attentie van secretariaat Vrienden Club Concordia, Hagelkruisweg 2, 7031 ZG in Wehl. U kunt het natuurlijk ook zelf even in de bus gooien.

 

Uiteraard is het ook mogelijk om u digitaal aan te melden via een e-mail aan info@vriendenclubconcordia.nl. Vrienden Club Concordia kunt u tevens volgen via Twitter: @VCConcordia. Binnenkort wordt de lancering van de website verwacht.

 

Vlnr.: Maike Derksen, Berry Evers, Sabine Spronk, Wilko Linnenbank,
Jos van Swaaij en Ruud van Regteren