Hallo sportvrienden,

Zoals ik tijdens de nieuwjaarsreceptie al half stamelend probeerde te zeggen, stuur ik jullie nog even deze email toe.

Afgelopen zondag tijdens het Memoriam toernooi ben ik er nogmaals achter gekomen hoe gaaf het is om te zien dat een hele groep mensen gemotiveerd samenwerkt aan één doel. Al ging het in dit geval alleen maar om een kannetje bier, jullie gingen er vol voor.

Terwijl ik dit zag kreeg ik NOG MEER energie en zin om verschillende manieren van bootcamp aan te bieden.

Dat is ook de reden dat ik deze email stuur. Om jullie er nogmaals op te attenderen en hopelijk te motiveren om deel te nemen aan mijn bootcamplessen en/of clinics.

Zoals ik het zie kan het samen sporten ervoor zorgen om mensen binnen een groep te verbinden. Of het nou om mensen van een vereniging gaat of misschien wel collega’s… Sporten verbindt en geeft plezier.

Op mijn facebookpagina (www.facebook.com/RUFitwehl) probeer ik iedere week een kleine update te geven over de dingen waarmee R-Ufit zich bezighoudt. Zo zien jullie o.a. hoe andere groepen zich inzetten voor hun doelen.

Natuurlijk zijn jullie nu ontzettend gemotiveerd en hebben jullie zin om mee te doen. Dan is het handig om even een nummer of emailadres te kunnen gebruiken.

Jullie kunnen mij altijd bereiken op:

Mobiel: 06 46 66 64 37 (alleen Whatsapp i.v.m. werktijden)

Email: U-fit-wehl@hotmail.com

Ik hoop jullie in de (nabije) toekomst te mogen vermaken met een nog betere, meer uitdagende en misschien wel nog leukere bootcamp!

Sportieve groeten,

Sven Jansen