Schermafbeelding 2014-11-03 om 17.49.53

Het belangrijkste voor de ondernemer is het netwerken, kennisoverdracht en de sociaal betrokkenheid die moeten leiden tot een business-to-business situatie voor de ondernemer. Waar kan dat beter dan de ondernemers te laten contacten in georganiseerde bijeenkomsten. Dat hiervoor onze vereniging Concordia gebruikt wordt kan alleen maar leiden tot een win-win situatie voor (hopelijk) beide partijen. Op maandag 17 januari 2006 is de business club officieel (notarieel) opgericht onder de naam STICHTING TREFPUNT CONCORDIA WEHL.

Bijeenkomsten:
De stichting zal zich zelf besturen en 2 maal per jaar bijeenkomsten organiseren voor de leden op locatie bij de leden zelf. Dit zijn jaarlijks de eerste maandag van april en november.

Entreegeld:
Het entree geld is EUR 175,- (excl.btw) per kalenderjaar mits men sponsor is (of wordt) van de vereniging anders bedraagt de inleg EUR 250,- (excl.btw)
Het Trefpunt Concordia zal altijd in overleg met de sponsorcommissie werken maar dat mag niet ten koste gaan van de huidige sponsorgelden. Deze zullen ten aller tijden gewaarborgd moeten blijven.

Aantal leden:
Trefpunt Concordia bestaat inmiddels uit ongeveer 50 leden. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Incassoformulier

Huishoudelijk reglement