De Vrijwilligers van Concordia-Wehl

 

Zonder vrijwilligers geen Sportvereniging Concordia-Wehl!

 

Kantine

De sportkantine is bij uitstek de plek om na afloop van een training of wedstrijd samen te komen. “De kantine van Concordia is de ontmoeting/verbroederings plek voor sporters, supporters, vrijwilligers en vele gasten van sportpark De Grindslag. We werken met een vaste groep vrijwilligers in de keuken en achter de bar.

In de kantine kun je terecht voor snoep, een kop koffie/thee, fris/sportdrankjes of een alcoholische drankje. We proberen het assortiment up-to-date te houden. Dit doen we met de biersoorten, zoals het Grolsch tapbiertje, de Grolsch Radler, Weizen en Grimbergen Blond in de zomermaanden. Vanaf oktober tappen we natuurlijk weer de Grolsch Herfstbok. De traditionele snacks variëren we gedurende het seizoen ook met andere snacks zoals, wraps, tosti’s, broodjes etc.(zie bord in de kantine). Naast de vele vergaderingen worden er speciale avonden georganiseerd in de kantine, te weten Bokbieravond, beugeldag,voetbalquiz,Klaverjas-en darttoernooien, ladiesavond (georganiseerd door Vrienden Van Concordia)

Tijdens de twee weekenden van het Jeugdtoernooi, Indoor-Out toernooi en het memorialtoernooi, verzorgen we voor iedereen een hapje of drankje.

Samen met de vele vrijwilligers proberen wij het iedereen naar de zin te maken en te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen in de kantine. Maar ideeën of suggesties zijn altijd welkom!”

De kantine is geopend op dinsdag/donderdagavond en op zaterdag & zondag.

 

 

kantine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor inlichtingen kunt U contact opnemen met:

Sportcomplex De Grindslag: 0314-681798


Velddienst

De mensen van de velddienst zorgen ervoor dat tijdens voetbalwedstrijden alles in goede banen wordt geleid. Zij dragen zorg voor de indeling en openstelling van de kleedkamers, het speelklaar maken van de velden en voor thee in de pauzes. Daarnaast dragen zij er ook zorg voor dat de kleedkamers netjes worden achtergelaten na gebruik, zodat de club nog lang kan genieten van zijn accommodatie.

 

Boven vlnr.: Jan van Arem en Jan Verheij Onder vlnr.: Herman Steman, Remi Willemsen en Fred Verheij

 


 

Technisch onderhoud

 

De commissie technisch onderhoud is een commissie binnen s.v. Concordia Wehl die zich voornamelijk bezighoud met het onderhoudt en opknap van het sportpark en de bijbehorende gebouwen. Zij waarborgen de kwaliteit van het sportpark voor de langere termijn. Elke donderdag en vrijdag komt deze ’klusploeg’ tezamen om allerlei werkzaamheden te verrichten.

 

Contact

 

Voor vragen of informatie kan contact opgenomen worden met René Rosmuller 0314 – 68 30 77 of met een bestuurslid van s.v. Concordia Wehl.