Schermafbeelding 2014-11-03 om 17.46.03Mijn naam is Irma Aanstoot van makelaarskantoor Aanstoot van Bavel uit Wehl. Met mijn man Felix van Bavel en onze 3 dochters (18, 16 en 9 jaar) woon ik Giesbeek. Na mijn studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en enkele jaren als docent in het voortgezet onderwijs ben ik sinds 1996 werkzaam in de makelaardij. In oktober 2005 ben ik begonnen met een makelaarskantoor in Wehl. Sinds januari 2009 zijn we gevestigd aan de Stationsstraat 11.

November 2011 ben ik voorzitter geworden van Trefpunt Concordia Wehl, de business club van Concordia. Dat beschouw ik als een eer want voetbalclub Concordia Wehl staat in Wehl en omgeving bekend als een actieve en goed georganiseerde sportclub, geleid door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Trefpunt Concordia is opgericht voor ondernemers uit Wehl en omgeving om met elkaar in contact te komen, te blijven en om elkaar te stimuleren. Samen met de andere leden van het bestuur hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren aan deze leuke en gezellige club. Graag ontmoet ik u op ons kantoor te Wehl of op een van de Trefpuntavonden!

Een vriendelijke groet van Irma Aanstoot

Schermafbeelding 2014-11-03 om 17.10.57